Burgeri cu ton

de laylalala in Ton, 24 Noi 2010 | 2420 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 170 gr ton din conserva, maruntit, cu tot cu zeama, 
  • 50 gr porumb boabe (din conserva)
  • 50 gr pesmet
  • 1 ou
  • 3 linguri ketchup
  • coaja rasa de la ½ lamaie
  • 1 lingurita busuioc uscat, maruntit
  • sare, dupa gust
  • faina
  • 2-3 linguri ulei de palmier
  • cascaval Cheddar
  • cascaval pentru Cheeseburger Hochland
  • chifle
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgeri cu ton:

Intr-un vas amesteca toate ingredientele pentru chiftea.Formeaza din compozitia obtinuta 4 chiftele usor plate.Da chiftelele prin faina. Incinge uleiul de palmier intr-o tigaie apoi adauga chiftelele si prajeste-le pe fiecare parte pana cand se rumenesc . Scoate chiftelele pe o hartie pentru a se scurge uleiul in exces.


Pentru servire, aseaza o jumatate de chifla pe o farfurie. Aseaza o felie de cascaval Hochland apoi o chifla iar in final o felie de cascaval Cheddar. Incalzeste fiecare portie in cuptorul cu microunde pana cand se topeste cascavalul.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Burgeri cu ton" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (3)

Dana_Retetegg 1

24.11.2010, 15:24

Ce bine arata!!!Mmmm deja mi-am luat furcile sa fiu gata

MotanLaOale 1

24.11.2010, 16:37

arata bine si are si paine pe jumatate

mena29 1

24.11.2010, 22:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Pasta de ton cu maioneza si gris