Placinta cu trei feluri de branza

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 28 Aug 2015 | 1404 vizualizari

 

A trecut ceva timp de cand nu am postat pe bucataras.ro am vazut multe lucruri frumoase care s-au intamplat pe aici si ma bucur pentru intalnirea bucataras si membri care au participat.
Revin cu o placinta buna de tot care se face destul de rapid.

 

INGREDIENTE

  • foi de placinte
  • 2 dovlecei maricei
  • 1 cutie ricotta
  • 200 g branza de vaci
  • 100 gr branza de burduf sau puteti pune cas de vaci
  • jumate de legatura marar
  • sare foarte putina
  • 3 oua
  • 100 g smantana
  • 1 ou pentru uns
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu trei feluri de branza:

Dovleceii de dau prin razatoarea mare apoi se pun intr-o tigaie cu putin ului si se amesteca pana cand dispare apa din tigaie.

Se lasa la racit. Se amesteca branzeturile cu ou si sare foarte putina apoi cu dovleceii si mararul tocat.
Foile de placinta se inpart in patru se stropesc cu putin unt si pe o latura se pune umplutura. Se ruleaza si se aseaza in tava. Se dau la cuptorul incins pentru 15 min.

Se bate oul cu smantana se scoate tava din cuptor se unge placinta cu smantana si se mai lasa pentru 20 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu trei feluri de branza" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

5101 puncte

oanapl

4034 puncte

Rocsi

3788 puncte

Constelatialeu

2213 puncte

robert_b

1976 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert gogosi
  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cosulete aperitiv cu branza si masline