Pasta din pate de gasca cu mix de ardei

de Adi in Aperitive / Garnituri, 7 Apr 2019 | 3568 vizualizari

 

Pasta din pate este unul din aperitivele mele favorite.
De obicei pregatim pateul in casa, din ficat de pui, dar de data aceasta ne-a adus cineva niste pate de gasca și l-am folosit pe acela.
 

 

INGREDIENTE

  • 600 g pate de gasca
  • 1 lingura dulceata de ardei iuti
  • 3-4 felii de gogosari in otet
  • 250 g crema de branza cu verdeata
  • 1 lingura mustar clasic
  • 1/2 lingurita ierburi de gradina
  • sare
  • piper
  • masline si patrunjel verde, pentru decor
Portii: 20
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pasta din pate de gasca cu mix de ardei:

Desfacem conservele de pate si punem continutul lor intr-un vas incapator.

Scurgem feliile de gogosari in otet si le tocam marunt. Le adaugam peste pate impreuna cu dulceata de ardei iuti.

Adaugam si crema de branza, mustarul, ierburile de gradina, putina sare si putin piper.

Amestecam bine toate aceste ingrediente, pana obtinem o pasta omogena.

Servim pasta de pate cu mix de ardei decorata cu masline si patrunjel, pe felii de paine integrala, simpla sau prajita.

O putem servi si ca aperitiv la mesele festive in cupe de ardei, sau in diverse forme din aluat fraged.

O putem folosi si la oua umplute, adaugand in ea si galbenusurile.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pasta din pate de gasca cu mix de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

dantes 1

08.04.2019, 09:18

Buna!

Lau 1

08.04.2019, 11:09

RuxyRux 1

10.04.2019, 17:53

Ce bunatate!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rapid