Placinta floare cu branza si marar

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2013 | 8293 vizualizari

 

...este deosebita...

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • 5oo g faina
  • 350 ml lapte
  • 1 cub drojdie
  • 3 linguri ulei masline
  • 2 linguri de sare
  • 1 lingura sare
  • umplutura:
  • 400 g branza de vaca si oaie
  • 3 linguri smantana
  • 1 ou
  • sare ( daca e nevoie )
  • marar
  • pentru uns 2 galbenusuri
  • 2 felii salam
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta floare cu branza si marar:

In laptele caldut am dizolvat drojdia, am adaugat zaharul amestecand bine si am prezarat un praf de faina, lasand sa creasca approx 15 minute. Intr-un vas am pus faina, ulei, sare si drojdia crescuta, amestecand si apoi am framantat aluatul. L-am lasat la crescut la loc calduros 1 ora si jumatate. In acest timp am pregatit umplutura, amestecand ingredientele si mararul tocat. Aluatul, dupa ce a crescut l-am pus pus pe blatul de lucru presarat cu faina si l-am impartit in doua, le-am intins formand doua cercuri.

Am pus compozitia de branza pe margine si in mijloc si am acoperit cu al 2lea blat. Am lipit capetele , iar in mijloc am pus un castronel, apoi am taiat marginile, apoi am incercat sa le rasucesc ( nu mi-au iesit grozav )...

Am uns cu galbenus de ou si am presarat cu marar, iar in mijloc am taiat cateva bucatele de salam de sibiu. 

Sincer... a iesit grozava!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta floare cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de sfecla rosie , portocale si branza cremoasa

pe 26.07 la 23:35

Costite de porc adevarate, la gratar

pe 26.07 la 21:41

Salata de vinete cu iaurt si chimen

pe 26.07 la 15:32

Desert prajitura racoroasa cu zmeura

pe 25.07 la 22:30

TOP
utilizatori

mihaelar63

7042 puncte

Rocsi

4413 puncte

Constelatialeu

2471 puncte

mirela0911

2254 puncte

robert_b

2026 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata de sfecla rosie , portocale si branza cremoasa

pe 26.07 la 23:35

Costite de porc adevarate, la gratar

pe 26.07 la 21:41

Salata de vinete cu iaurt si chimen

pe 26.07 la 15:32

Desert prajitura racoroasa cu zmeura

pe 25.07 la 22:30

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu branza si smantana