Placinta frageda cu dovleac

de Bya Ralu in Dulciuri, 27 Dec 2012 | 3755 vizualizari

 

am incercat reteta danutei http://www.bucataras.ro/retete/placinta-frageda-cu-dovleac-38607.html e foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 200 g margarina
  • 400 g faina
  • 200g zahar pudra
  • 1 kg dovleac
  • esenta de lamaie si rom
  • 1/2 plic de praf de copt cu sofran
  • 1 ou
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta frageda cu dovleac:

Se amesteca margarina cu zaharul, pe urma se adauga oul batut bine, esentele. Faina se amesteca cu praful de copt, se adauga peste compozitie treptat, pana se formeaza un aluat omogen nu foarte tare. Se pune intr-o folie timp de 30 minute in frigider.


Dovleacul se prepara astfel http://www.bucataras.ro/retete/crema-de-dovleac-39780.html


Se pregateste o tava pe care o ungem cu margarina. Aluatul se imparte in 2, prima foaie se pune in tava, se adauga crema de dovleac si se ruleaza (eu am facut tip rulada). La fel se procedeaza si cu a doua bucata de aluat. Se inteapa cu o furculita si se baga in cuptorul preincalzit timp de 40 minute. Cand e gata se presara cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta frageda cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Rocsi 1

27.12.2012, 20:01

Aurelia 07_07 1

27.12.2012, 20:11

Foarte buna

Bya Ralu 1

27.12.2012, 21:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Rulouri cu dovleac si nuca