Desert cheesecake cu unt de arahide

de xana in Dulciuri, 16 Oct 2017 | 3782 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de biscuiti putin dulci
  • 120 gr margarina sau unt
  • 3 linguri topping lichid de ciocolata
  • 250 gr crema de branza
  • 120 gr zahar
  • 2 linguri pline de unt de arahide
  • 200 ml frisca lichida neindulcita
  • 5 gr gelatina foi
  • ciocolata pentru decor(optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cheesecake cu unt de arahide:

Macinam biscuitii si adaugam margarina sau untul topit si topping-ul de ciocolata. Amestecam si asezam preparatul intr-o forma rotunda cu fundul detasabil. Apasam bine in asa fel incat sa nu ramana gauri, apoi se da la frigider.

Frisca si zaharul se pun pe foc pana dau in clocot. Dam deoparte si hidratam foile de gelatina intr-un castron cu apa pana se inmoaie.

Intre timp, frisca s-a mai racorit si se poate adauga gelatina apoi se amesteca bine.

Separat mixam crema de branza cu untul de arahide, le adaugam amestecului de frisca si omogenizam. Turnam totul peste baza de biscuiti si dam la frigider pentru cateva ore.

 Am decorat cu ciocolata topita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cheesecake cu unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert flan/budinca cu prune uscate - Far Breton