Placinta impletita cu carne de pui

de oanapl in Pui, 7 Apr 2017 | 1816 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foitaj
  • 800 g carne tocata de pui
  • 2 cepe
  • 2 oua
  • 1 galbenus
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • patrunjel
  • susan
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta impletita cu carne de pui:

Lasi aluatul la dezghetat.

Cureti ceapa, o tai marunt si o pui la calit in ulei 3-4 minute.

Adaugi carnea tocata si o amesteci sa nu se prinda, pana lasa zeama.

Pui sare, piper, patrunjelul si mararul tocate si lasi sa fiarba pana scade zeama si carnea este facuta.

Lasi la racit putin si amesteci cu ouale batute.

Pe masa infainata, pui aluatul si il netezesti cu sucitorul. Imparti din ochi, in trei, pe partea lunga si treimile din parti se taie fasii de 1,5-2 cm.

Pui carnea pe fasia din mijloc, netaiata, si acoperi alternativ cu fasiile de pe margine.

Pui placinta intr-o tava pe hartie de copt. Ungi cu galbenusul de ou batut si presari susan. Introduci tava in cuptorul preincalzit, pentru 35-40 minute.

Se taie rece si se serveste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta impletita cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

madi_marin 1

08.04.2017, 08:08

e genul de gustare care-mi place foarte tare!

Rocsi 1

08.04.2017, 19:25

Sa imi tai si mie o feliuta!

oanapl 1

08.04.2017, 22:41

Va multumesc de aprecieri!

Te astept Rocsi!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Galette cu piept de pui si ciuperci scaldate in sos de capere cu smantana si iaurt