Pita cu gratar de pui si ciuperci

de Sylvia in Pui, 26 Mai 2010 | 3366 vizualizari

 

Nu mancasem de o vesnicie si am zis sa fac pita umpluta cu pui si ciuperci. Pita este painea aceea rotunda si plata care o gasim si in bucataria orientului si in Africa si in bucataria mediteraneana. Este aromata si are putine calori 137 o bucata cea pe care am avut-o eu. Eu o cumpar gata facuta dar pe viitor o sa incerc sa o fac si in bucataria proprie.

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie deci de :
  • 1 pita pe care am lasat-o putin pe gratar sa se rumeneasca ,
  • 150 grame de piept de pui taiat fasii condimentat cu sare si  piper si facut la gratar,
  • 50 grame de ciupeci  champinion stropite cu ulei de masline si facute la gratar, 
  • o rosie mare, 
  • o ceapa verde.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pita cu gratar de pui si ciuperci:

Decupam cu grija pita longitudinal. Sunt diverse forme in care se poate manca sau taiata in semicerc si decupata putin in interior, sau cu garnitura asezata peste ea sau decupata integral cum am facut eu. Cladim in ce ordine dorim carnea cu ciupercile, adaugam ceapa verde si rosia taiata rondele si presaram putina sare si piper proaspat macinat. Adaugam apoi capacul si gata turnul de bunatati, e savuros si ideal si pentru diete pentru ca nu are cantitate mare de paine si implicit calorii multe.


Eu m-am regalat cu ea la ziua de proteine la dieta Rina , promit sa va mai prezint si alte decupaje de pita, de data asta a trebuit sa ma opresc aici .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pita cu gratar de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

Sylvia 1

27.05.2010, 21:45

Ina multumesc mult, ai perfecta dreptate de cand am inceput sa postez si pe blogul meu si aici subliniez asta, prezentarea face jumate din festin la o mancare. E o mica umbra de ceva colorat, o frunza, o floare facuta dintr-o leguma si da alta stare, alta senzatie....si sa stii ca am mai observat ceva aranjat frumos si decorat mananci mult mai putin, adica aranjezi mancarea in cantitate mai mica si sincer ajung si portiile asa

Ina 1

27.05.2010, 21:49

ah, eu daca decorez asa, sigur mai manac o portie. Nu inteleg de ce la o mancare obisnuita pap o sg. portie, iar daca fac ceva deosebit( si plin de calorii) , nu ma pot opri

Sylvia 1

28.05.2010, 15:34

Ina e adevar mare ca tot ce face place e ilegal imoral sau ingrasa asta e marele necaz eu nici nu vreau sa ma gandesc cate kg am pus in plus gustand din toate bunatatile

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Mancare de dovlecei cu ciuperci si pui