Placinta quatro formagi

de ianculubita in Dulciuri, 26 Apr 2013 | 14088 vizualizari

 

Daca facem pizza quatro formagi,de ce nu am face si placinta???
Asa am facut si va garantez gustul!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 1/2 pachet unt
  • 100 g stafide
  • 5 oua
  • 200 g branza de vaci proaspata
  • 200 g mozzarella
  • 200 g ricotta
  • 200 g feta
  • 4 linguri zahar
  • sare
  • 1 lamaie
  • 200 ml iaurt
  • 4 linguri smantana
  • esenta de vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta quatro formagi:

Intr-un castron amestecam toate branzeturile pasate cu o furculita, sare, zahar, coaja rasa de lamaie, vanilie, 4 oua. Amestecam bine impreuna cu iaurtul. Ungem tava cu o pensula cu unt topit, punem foi de placinta in asa fel ca sa cada peste marginile tavii ,adaugam pe mijloc cateva linguri cu branza, deasupra presaram stafide, acoperim cu alta foaie la fel unsa cu unt, tot cateva linguri cu branza, deasupra stafide si procedam asa pana terminam branza. Adunam pe mijloc marginile foilor, deasupra punem alte doua foi, rasturnam oul ramas batut cu smantana si dam la cuptor la foc mic, pana se rumeneste.

Se serveste pudrata cu zahar si bineinteles paharul cu bere!!

TIPS-URI

1

pentru ca foile de placinta sunt foarte subtiri,va sfatuiesc sa puneti de fiecare data cate doua

2

stafidele de asemenea va sfatuiesc sa fie hidratate in putin alcool de buna calitate

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta quatro formagi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

ianculubita 1

09.09.2013, 15:03

scortisoara 1

09.09.2013, 18:46

oaaaau ce bine arata :o si patru feluri de branza, o nebunie nu alta

ianculubita 1

11.09.2013, 14:03

COMENTEAZA

CONCURS CULINAR - ARATA-NE CE GATESTI CU AJUTORUL CROCK POT SI NOI TE PREMIEM!
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

6643 puncte

Panacris

3872 puncte

Rocsi

2943 puncte

 Adi

2871 puncte

Constelatialeu

2364 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert banana coffee brownie

ieri la 19:20

Pulpe de pui cu masline si vegetale la slow cooker Crock Pot

ieri la 16:34

Vinete umplute

de Ksenya 5

ieri la 12:06

Pizza cu chorizo

de Rocsi 9

pe 24.10 la 20:46

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu unt