Placinta quatro formagi

de ianculubita in Dulciuri, 26 Apr 2013 | 12104 vizualizari

 

Daca facem pizza quatro formagi,de ce nu am face si placinta???
Asa am facut si va garantez gustul!!

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 1/2 pachet unt
  • 100 g stafide
  • 5 oua
  • 200 g branza de vaci proaspata
  • 200 g mozzarella
  • 200 g ricotta
  • 200 g feta
  • 4 linguri zahar
  • sare
  • 1 lamaie
  • 200 ml iaurt
  • 4 linguri smantana
  • esenta de vanilie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta quatro formagi:

Intr-un castron amestecam toate branzeturile pasate cu o furculita, sare, zahar, coaja rasa de lamaie, vanilie, 4 oua. Amestecam bine impreuna cu iaurtul. Ungem tava cu o pensula cu unt topit, punem foi de placinta in asa fel ca sa cada peste marginile tavii ,adaugam pe mijloc cateva linguri cu branza, deasupra presaram stafide, acoperim cu alta foaie la fel unsa cu unt, tot cateva linguri cu branza, deasupra stafide si procedam asa pana terminam branza. Adunam pe mijloc marginile foilor, deasupra punem alte doua foi, rasturnam oul ramas batut cu smantana si dam la cuptor la foc mic, pana se rumeneste.


Se serveste pudrata cu zahar si bineinteles paharul cu bere!!

 

TIPS-URI

1

pentru ca foile de placinta sunt foarte subtiri,va sfatuiesc sa puneti de fiecare data cate doua

2

stafidele de asemenea va sfatuiesc sa fie hidratate in putin alcool de buna calitate

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta quatro formagi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

ianculubita 1

09.09.2013, 15:03

scortisoara 1

09.09.2013, 18:46

oaaaau ce bine arata :o si patru feluri de branza, o nebunie nu alta

ianculubita 1

11.09.2013, 14:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu aluat foietaj si branza sarata