Placinta rapida cu branza

de scortisoara in Prajituri, 4 Iun 2013 | 7243 vizualizari

 

Nimic nu-i mai bun ca ceva dulce si rapid si iarasi dulce :) si cu branza! Placinta asta e preferata mea cand vine vorba de foi de placinta.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de placinta
  • 500-500 grame branza de vaci, cu cat mai multa cu atat mai bine
  • o cana de zahar
  • ulei
  • rom/vanilie
  • stafide
  • o cana de iaurt + inca jumatate de cana
  • 3 - 4 oua
Portii: 9
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta rapida cu branza:

Pregatim compozitia de branza mai intai. O frecam cu zahar, adaugam ouale si esenta pana obtinem un amestec omogen. Adaugam apoi iaurtul si stafidele si amestecam din nou.


Ungem o tava mare patrata cu ulei,si asezam 2 foi de placinta pe care le ungem si pe ele cu ulei. Fiecare foaie trebuie unsa cu ulei!


Separat, turnam 3-4 linguri de compozitie de branza peste o foaie de placinta si o facem rulou. O asezam peste cele 2 foi din tava. Procedam asa pana terminam de umplut tava cu un rand de rulouri. Ungem primul strat cu ulei, asezam alta foaie de placinta si deasupra turnam cealalta jumatate de cana de iaurt si o intindem uniform. Deasupra iar asezam o foaie de placinta si inca un strat de rulouri. Daca mai aveti foi de placinta asezati una deasupra si ungeti cu ulei, daca nu, doar ungeti cu ulei. Se da in cuptorul preincalzit pentru 40-50 de minute si se asteapta pana se raceste.


Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta rapida cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

MotanLaOale 1

05.06.2013, 11:37

CookieMonster 1

06.06.2013, 15:18

bun bun

scortisoara 1

06.06.2013, 18:57

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cremoasa cu branza si capsuni Dukan