Placinta rapida cu branza dulce si stafide

de Sim0na in Prajituri, 27 Noi 2012 | 8445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat congelat
  • 1 kg branza dulce de casa
  • 6 oua
  • 3 linguri zahar pudra
  • 3 linguri gris
  • 3 linguri smantana acra
  • 100 g stafide
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta rom
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta rapida cu branza dulce si stafide:

Aluatul l-am lasat sa se decongeleze in frigider. Stafidele le-am pus in apa calduta si esenta de rom si le-am lasat sa se hidrateze.


Intr-un castron am batut ouale cu zaharul pudra, zaharul vanilat si esenta de vanilie. Amestecul de oua l-am pus peste branza (branza mea a fost uscata, fiind foarte bine scursa), omogenizand compozitia. Am adaugat smantana, grisul, iar la final stafidele hidratate.


Intr-o tava unsa cu putin ulei am intins aluatul, acoperind si peretii tavii, apoi am pus amestecul de branza. Am dat la cuptorul preincalzit, pentru 50 minute, sau pana cand prajitura este gata. Am lasat prajitura sa se raceasca, apoi am pudrat-o cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta rapida cu branza dulce si stafide" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (35)

Sim0na 1

28.02.2013, 11:55

Patricia Aluatul este cel asa cum ai banuit foetaj congelat Sper sa iti placa la fel de mult ca si noua!

babi5 1

23.08.2013, 14:03

Valclaudia 1

23.08.2013, 22:46

tare bine arata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert tarta cu magiun de prune si prune uscate

de RuxyRux 9

ieri la 21:33

Supa crema cu peste

de xana 5

ieri la 20:18

Naan- paine indiana

de xana 5

ieri la 19:43

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu ciocolata