Placinta sarata cu branza

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 30 Mai 2013 | 6551 vizualizari

 

O placinta usoara pt mic dejun s-au cina.... Daca tot m-au incintat cei de la Delaco am hotarit sa le probez produsele..

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta Linco
  • 1 cutie brinzica si smintina cu masline verzi de la Delaco
  • 50 gr brinza proaspata Delaco
  • 150 gr cas de oaie
  • 150 gr telemea de oaie
  • 1 cutie iaurt grecesc Pilos 400 gr
  • 4 oua
  • 2 linguri pesmet
  • 1 lingura amidon alimentar
  • coditele de la 1 legatura ceapa verde
  • 2 linguri seminte dovleac
  • 300 ml ulei de floarea soarelui
  • sare
  • pt deasupra :
  • 1 cutie iaurt grecesc Pilos 400 gr
  • 200 ml lapte
  • sare
  • 1-2 oua
  • 2 linguri seminte dovleac prajite
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta sarata cu branza:

Pregatiti compozitia de brinza pt placinte: sfarimati casul sau dati-l pe razatoare daca este mai uscat, adaugati brinzeturile de la cutie, brinza telemea o dati pe razatoare, adaugati ouale si amestecati compozitia. Adaugati si restul de ingrediente pt umplutura: iaurtul, ceapa taiata feliute, pesmetul, amidonul si semintele, amestecati compozitia si potriviti de sare.


Pregatim o tava pt placinte, o ungem cu ulei si o punem la indemina. Luam o foaie de placinta o ungem cu ulei, adaugam alta foaie de placinta, o ungem si pe asta cu ulei si punem cam 3-4 linguri mari din compozitia cu brinza. Intindeti brinza pe toata suprafata foii de placinta, rulati, cind ajungeti la mijloc adunati putin capetele si apoi rulati pina la final.


Puneti placinta rulata in tava si procedati la fel si cu restul foilor. Dupa ce le-ati terminat, amestecati iaurtul grecesc cu laptele si-l turnati peste placinte. Dati tava la cuptorul incins la 200 grade pt 20 minute, puneti un ou batut peste placinte, presarati semintele de dovleac prajite si mai puneti un ou batut peste seminte. Presarati putina sare si mai dati la cuptorul incins la 180 grade pt 20 minute.


Serviti ca atare sau cu o cana de lapte sau iaurt.


Pofta buna!!!

 

TIPS-URI

1

folositi foi de placinte de bune calitate, sa nu fie rupte

2

pt un gust mai bogat mai adaugati masline verzi taiate, eu nu am avut

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta sarata cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (30)

Lavinia 1

31.05.2013, 10:46

O bunatate

cristeena20 1

31.05.2013, 17:04

wow..minunata!!!!!

simona72 1

31.05.2013, 17:35

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Varza calita
  • 06

    J

  • 07

    V

  • 08

    S

  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute decorate cu buburuze si soricei