Plăcintă spirala cu brânză sărată (2)

de diaconta in Piine, 28 Aug 2012 | 5878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foi de placinta( vreo 20 buc)
  • 300 gr telemea sarata de vaca
  • 400 gr brânza de vaci
  • 150 gr iaurt
  • 150 gr smântâna
  • 3 oua
  • Sare,piper
  • Marar verde
  • Pentru uns:
  • Unt sau ulei pentru uns foile de placinta
  • 2 oua
  • 2 linguri smântâna
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plăcintă spirala cu brânză sărată (2):

Am sfarâmat brânza,am amestecat-o cu iaurtul,smântâna si ouale batute.Am condimentat si am adaugat mararul taiat marunt.


Am uns o tava de tarta cu unt.


Am luat cate doua sau trei si le-am uns cu unt topit cu ajutorul unei pensule.Am pus brânza deasupra si am rulat foile.Le-am pus în tava,începând din mijloc si formând un cerc.Am continuat asa cu restul foilor ,pâna am umplut tava.


Am batut cele doua oua cu doua linguri de smântâna si le-am pus deasupra foilor.


Am pus tava în cuptorul preîncalzit pentru 35 de minute,pâna s-au rumenit frumos deasupra.


Se poate servi calda sau rece cu o cana de lapte sau iaurt ori cu o rosie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcintă spirala cu brânză sărată (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

COSTEO 1

22.04.2013, 23:47

Arata f bine !buna!

diaconta 1

23.04.2013, 08:35

Costeo multumesc

babi5 1

12.08.2013, 18:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Turte