Plăcintă spirala cu brânză sărată (2)

de diaconta in Piine, 28 Aug 2012 | 8393 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foi de placinta( vreo 20 buc)
  • 300 gr telemea sarata de vaca
  • 400 gr brânza de vaci
  • 150 gr iaurt
  • 150 gr smântâna
  • 3 oua
  • Sare,piper
  • Marar verde
  • Pentru uns:
  • Unt sau ulei pentru uns foile de placinta
  • 2 oua
  • 2 linguri smântâna
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plăcintă spirala cu brânză sărată (2):

Am sfarâmat brânza,am amestecat-o cu iaurtul,smântâna si ouale batute.Am condimentat si am adaugat mararul taiat marunt.

Am uns o tava de tarta cu unt.

Am luat cate doua sau trei si le-am uns cu unt topit cu ajutorul unei pensule.Am pus brânza deasupra si am rulat foile.Le-am pus în tava,începând din mijloc si formând un cerc.Am continuat asa cu restul foilor ,pâna am umplut tava.

Am batut cele doua  oua cu doua linguri de smântâna si le-am pus deasupra foilor.

Am pus tava în cuptorul preîncalzit pentru 35 de minute,pâna s-au rumenit frumos deasupra.

Se poate servi calda sau rece cu o cana de lapte sau iaurt ori cu o rosie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcintă spirala cu brânză sărată (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

COSTEO 1

22.04.2013, 23:47

Arata f bine !buna!

diaconta 1

23.04.2013, 08:35

Costeo multumesc

babi5 1

12.08.2013, 18:50

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba cu perisoare din carne de porc  si taitei de casa

de Caty 1

ieri la 19:08

Prajitura  de post cu gem de prune si miez de nuca

de Caty 1

ieri la 09:57

Desert prajitura cu crema de cocos si blaturi in doua culori

pe 15.08 la 12:56

TOP
utilizatori

mirela0911

2298 puncte

Panacris

1712 puncte

Constelatialeu

1155 puncte

 Merisor

1000 puncte

abstract01

974 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Impletituri sarate