Plăcintă spirala cu brânză sărată (2)

de diaconta in Piine, 28 Aug 2012 | 5476 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foi de placinta( vreo 20 buc)
  • 300 gr telemea sarata de vaca
  • 400 gr brânza de vaci
  • 150 gr iaurt
  • 150 gr smântâna
  • 3 oua
  • Sare,piper
  • Marar verde
  • Pentru uns:
  • Unt sau ulei pentru uns foile de placinta
  • 2 oua
  • 2 linguri smântâna
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plăcintă spirala cu brânză sărată (2):

Am sfarâmat brânza,am amestecat-o cu iaurtul,smântâna si ouale batute.Am condimentat si am adaugat mararul taiat marunt.


Am uns o tava de tarta cu unt.


Am luat cate doua sau trei si le-am uns cu unt topit cu ajutorul unei pensule.Am pus brânza deasupra si am rulat foile.Le-am pus în tava,începând din mijloc si formând un cerc.Am continuat asa cu restul foilor ,pâna am umplut tava.


Am batut cele doua oua cu doua linguri de smântâna si le-am pus deasupra foilor.


Am pus tava în cuptorul preîncalzit pentru 35 de minute,pâna s-au rumenit frumos deasupra.


Se poate servi calda sau rece cu o cana de lapte sau iaurt ori cu o rosie.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Plăcintă spirala cu brânză sărată (2)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

COSTEO 1

22.04.2013, 23:47

Arata f bine !buna!

diaconta 1

23.04.2013, 08:35

Costeo multumesc

babi5 1

12.08.2013, 18:50

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu branza si fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Turte