Placinte cu branza de burduf

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2014 | 4509 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 50 gr unt topit
  • 200 ml lapte caldut
  • 1 plic drojdie
  • un praf de sare
  • 1 lingurita de zahar
  • un baton de branza de burduf
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza de burduf:

Facem un aluat din ingredientele de mai sus si il lasam sa creasca pana isi dubleaza volumul.

Dupa ce a crescut aluatul ungem masa de lucru cu putin ulei si rupem cate o bucata din aluat pe care il intindem cu mana, in mijloc punem branza de burduf, unim capetele si prajim placintele in ulei incins.

Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Valclaudia 1

27.09.2014, 23:14

in afara de untul topit (50 gr.), ce alt ingredient lichid ai folosit la aluat? As incerca reteta ta,de-asta intreb...

DIANA B 1

28.09.2014, 12:13

@Valclaudia , eu am pus 330 ml de apa ...

DIANA B 1

28.09.2014, 12:14

Tare le-as mai da azi un replay ... , sunt maxim de bune

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rux

Rux 9

12420 puncte

oanapl

8690 puncte

Rocsi

8420 puncte

Constelatialeu

7600 puncte

mihaelar63

5970 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec After Eight
  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

  • 26

    D

  • 27

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!