Caşcaval pane by Miha&Oana

de ionix in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 1910 vizualizari

 

By Miha pt ca am vazut reteta la Miha… :p cu o mica modificare, secretul Oanei :D:D

 

INGREDIENTE

  • 500 g cascaval
  • Doua oua
  • 200 ml lapte
  • Sare, piper
  • Faina
  • Pesmet
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caşcaval pane by Miha&Oana:

Taiem cascavalul felii mai groase si nu foarte lungi, groase cam cat degetul mic de la mana, si-l bagam la congelator cateva minute.


Intre timp facem un aluat mai gros decat cel pentru clatite din: lapte, sare, piper, oua si faina.


Scoatem cascavalul din congelator il dam prin faina, aluat si apoi prin pesmet.


Tavalim bine pe toate partile prin pesmet pentru ca riscam sa ne curga prin tigaie daca nu e acoperit cu sufficient pesmet.


Intr-o cratita mai inalta punem mult ulei la incins.


Dupa ce uleiul este incins foarte tare punem cascavalul la prajit, pe ambele parti.


Se scoate pe un servetel la scurs si se serveste cald.



Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Caşcaval pane by Miha&Oana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ionix 1

21.04.2010, 21:13

Gaby, iti fac tot ce vrei

Ubulika 1

26.06.2010, 10:17

vaiiiiiii ,imi lasa gura apa

ionix 1

26.06.2010, 10:18

Ubulika, si mie mi-e o foame de lup mersic

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi evantai