Caşcaval pane by Miha&Oana

de ionix in Aperitive / Garnituri, 20 Apr 2010 | 3846 vizualizari

 

By Miha pt ca am vazut reteta la Miha… :p cu o mica modificare, secretul Oanei :D:D

 

INGREDIENTE

  • 500 g cascaval
  • Doua oua
  • 200 ml lapte
  • Sare, piper
  • Faina
  • Pesmet
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Caşcaval pane by Miha&Oana:

Taiem cascavalul felii mai groase si nu foarte lungi, groase cam cat degetul mic de la mana, si-l bagam la congelator cateva minute.

Intre timp facem un aluat mai gros decat cel pentru clatite din: lapte, sare, piper, oua si faina.

Scoatem cascavalul din congelator il dam prin faina, aluat si apoi prin pesmet.

Tavalim bine pe toate partile prin pesmet pentru ca riscam sa ne curga prin tigaie daca nu e acoperit cu sufficient pesmet.

Intr-o cratita mai inalta punem mult ulei la incins.

Dupa ce uleiul este incins foarte tare punem cascavalul la prajit, pe ambele parti.

Se scoate pe un servetel la scurs si se serveste cald.

 

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Caşcaval pane by Miha&Oana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

ionix 1

21.04.2010, 21:13

Gaby, iti fac tot ce vrei

Ubulika 1

26.06.2010, 10:17

vaiiiiiii ,imi lasa gura apa

ionix 1

26.06.2010, 10:18

Ubulika, si mie mi-e o foame de lup mersic

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de ciorba de loboda cu stevie

pe 17.03 la 09:15

Reteta de aperitiv crocant cu sunca si cascaval

pe 16.03 la 09:59

Reteta de snitel crispy, din pulpa de porc, in pesmet

de vasimur 4

pe 15.03 la 18:34

Reteta de placinte cu feta, spanac si marar

de laura_n 7

pe 15.03 la 17:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1812 puncte

vasimur

1374 puncte

Ksenya

1145 puncte

RODIMUR

1117 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de legume cu jambon