Placinte cu branza sarata

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2016 | 4175 vizualizari

 

Toata ziua asi manca atat de mult imi plac.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calduta
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 60 ml ulei
  • 40 gr drojdie
  • 1 kg de faina
  • 2 lg de sare
  • Umplutura:
  • branza sarata
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza sarata:

Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald, eu l-am pus pe calorifer si l-am acoperit.

Am rupt cu mana din aluatul crescut am intins foaie subtire pe masa de lucru pe care in prealabil am tapetat-o cu faina si am pus branza, le-am impachetat si le-am prajit in tigaie in uleiul incins. Pofta buna!

TIPS-URI

1

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

2

Putem face ce umplutura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

alilianaa 1

02.02.2016, 19:20

bun, bun

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:44

mmm ce mult imi plac!

Rahela Velicu 1

11.02.2016, 12:03

Foarte bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Canoli desert traditional italian cu umplutura de ricotta

ieri la 21:22

Tocanita de cartofi noi cu marar si scarita afumata - Reteta savuroasa si satioasa

de laura_n 7

pe 07.06 la 17:26

Dulceata de visine - Reteta unui deliciu dulce-acrisor

de Caty 2

pe 07.06 la 16:42

Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola

pe 07.06 la 10:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Merdenele