Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Toata ziua asi manca atat de mult imi plac.
Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald, eu l-am pus pe calorifer si l-am acoperit.
Am rupt cu mana din aluatul crescut am intins foaie subtire pe masa de lucru pe care in prealabil am tapetat-o cu faina si am pus branza, le-am impachetat si le-am prajit in tigaie in uleiul incins. Pofta buna!
1
Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.
2
Putem face ce umplutura dorim.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult