Placinte cu branza sarata

de Adrian2016 in Aperitive / Garnituri, 1 Feb 2016 | 1271 vizualizari

 

Toata ziua asi manca atat de mult imi plac.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml apa calduta
  • 300 ml lapte
  • 2 linguri de zahar
  • 2 oua
  • 60 ml ulei
  • 40 gr drojdie
  • 1 kg de faina
  • 2 lg de sare
  • Umplutura:
  • branza sarata
Portii: 16
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte cu branza sarata:

Mai intai preparam maiaua (apa calduta cu lingura de zahar si drojdia). Intr-un castron punem faina, in mijloc punem maiaua, ouale, laptele si uleiul. Framantam bine aluatul si lasam sa creasca intr-un loc cald, eu l-am pus pe calorifer si l-am acoperit.


Am rupt cu mana din aluatul crescut am intins foaie subtire pe masa de lucru pe care in prealabil am tapetat-o cu faina si am pus branza, le-am impachetat si le-am prajit in tigaie in uleiul incins. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Sarea nu trebuie sa ia contact cu drojdia pentru ca nu mai creste aluatul.

2

Putem face ce umplutura dorim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

alilianaa 1

02.02.2016, 19:20

bun, bun

Gherca Daniela 1

03.02.2016, 09:44

mmm ce mult imi plac!

noiinbucatarie 1

11.02.2016, 12:03

Foarte bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Merdenele