Placinte surpriza

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 19 Mar 2014 | 7394 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr de faina
  • 300 ml de lapte cald
  • 1 lg de zahar
  • 100 gr de cascaval
  • drojdie
  • o ceapa
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinte surpriza:

Se face o maia din putin lapte caldut, o lingurita de zahar, drojdie, un praf de sare si putina faina. Cand a crescut adaugam restul de faina, lapte, cascavalul si ceapa date prin razatoare si uleiul.


Se framanta bine si se lasa la crescut. Cand a crescut aluatul rupem cu mana din el bucati, le intindem pe masa si le prajim in ulei la foc potrivit.


Pofta buna.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placinte surpriza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

reisnaor_2006 1

19.03.2014, 17:19

multumesc

Rocsi 1

19.03.2014, 19:33

Super..

Valclaudia 1

09.05.2014, 22:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saratele din foietaj