Placintele cu branza dulce

de ramo_cata in Dulciuri, 25 Aug 2011 | 2445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g  faina
  • 1 iaurt natural mare (sau un pahar 300-400 ml lapte batut)
  • 2 oua
  • praf de copt
  • zahar vanilat
  • un praf sare
  • zahar pudra
  • Pentru umplutura :
  • 400 g branza dulce 
  • 3 oua
  • zahar dupa gust
  • 1 pachet zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele cu branza dulce:

Se amesteca toate ingredientele si se face un aluat.


Se lasa cateva minute la odihnit cat se pregateste umplutura. Se amesteca toate ingredientele mentionate . Apoi se intinde o foaie de aluat si se fac placintele . Eu am folosit o forma ,conform fotografiilor ,dar se poate folosi un pahar pentru taierea aluatului iar pentru lipire o furculita.


Se pun la prajit in ulei incins. Se pun pe un servetel de hartie pentru a absorbi uleiul .Apoi se pudreaza cu zahar .


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

Rocsi 1

26.08.2011, 19:16

vin sa cer si eu unaaaa

adry88 1

26.08.2011, 20:35

bune rau

Lau 1

29.08.2011, 13:18

si eu una

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mihaelar63

8680 puncte

Rahela Velicu

8650 puncte

RODIMUR

8300 puncte

CameliaR

8100 puncte

GeorgiG

7370 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa de conopida
  • 10

    J

  • 11

    V

  • 12

    S

  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tort de branza si iaurt cu vanilie