Rulada cu gem de piersici

de Constelatialeu in Dulciuri, 3 Aug 2013 | 5494 vizualizari

 

Puturoasa,puturoasa,din motive de caldura excesiva,dar parca mergea o rulada ,asa pe repede inainte si fara mult efort,mai ales ca am facut gem de piersici....

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 10 linguri ulei
  • 1 borcan cu gem de piersici
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu gem de piersici:

Separam albusurile de galbenusuri,albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare.Galbenusurile cu zaharul le mixam pana se topeste zaharul,apoi adaugam uleiul ca la maioneza,pana devine ca o spuma omogena,adaugam faina si la final albusurile spuma,mestecand de jos in sus pana incorporam tot albusul. In tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt  punem jumatate din compozitie si dam tava la cuptor,este gata cand trece testul scobitorii.Se scoate din cuptor si se rastoarna peste un servet umed si se ruleaza,se lasa la racit si apoi se umple cu gem de piersici si se pudreaza cu zahar.Ies doua rulade din compozitia de mai sus.

 

RETETA IN IMAGINI

Rulada cu gem de piersici-0
Rulada cu gem de piersici-1
Rulada cu gem de piersici-2
Rulada cu gem de piersici-3
Rulada cu gem de piersici-4
Rulada cu gem de piersici-5
Rulada cu gem de piersici-6
Rulada cu gem de piersici-7
Rulada cu gem de piersici-8
Rulada cu gem de piersici-9
Rulada cu gem de piersici-10
Rulada cu gem de piersici-11
Rulada cu gem de piersici-12

COMENTARII (20)

diaconta

diaconta 1

03.08.2013, 23:34

Nu doar pe tine

 merisor

merisor 1

04.08.2013, 11:25

Super arata!

Rocsi

Rocsi 1

04.08.2013, 11:37

Imi cam place

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Placinte cu carne si carnati
  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!