Placintele cu osanza umplute cu gem

de diana_k in Prajituri, 26 Noi 2012 | 12562 vizualizari

COMENTARII (28)

portiadelumina 1

26.11.2012, 14:14

Ia te uită ce înfoiate sunt
Bună-i untura în prăjituri, chiar dacă unii zic că nu-i bună. Faine

Dana_Retetegg 1

26.11.2012, 14:14

Vaaai, ce bunee sunt! Mereu ne facea mama in copilarie

Bunica 1

26.11.2012, 14:17

Foile de placinta ies mai infoiate cu osanza.

Bunica 1

26.11.2012, 14:26

Parerea mea este ca untura,consumata moderat,este mai buna ca uleiul

diaconta 1

26.11.2012, 14:31

chiar acum ma gandeam ca am vazut osanza foarte faina de cumparat si nu stiu de ce nu am luat
tare as mai face si eu

Poliana 1

26.11.2012, 14:31

Ce bune sunt, si ce bine arata!!

diaconta 1

26.11.2012, 14:34

Padre,aia de zic ca nu-i buna,nu stiu ce zic ))))

diana_k 1

26.11.2012, 14:35

osanza e bio, productie proprie,
in ulei, unt, margarina nu stii ce minuni au bagat
pentru foi fragede si foarte gustoase e pe locul 1.

AnyCostescu 1

26.11.2012, 14:35

arata super si delicioasa

Angelina_Elena 1

26.11.2012, 14:38

foarte bune!

diana_k 1

26.11.2012, 14:40

multumesc

Bya Ralu 1

26.11.2012, 14:58

bune

La Ancuta 1

26.11.2012, 15:22

la foietajele cu osanza nu am masura, atunci cand vine vorba de mancat

diaconta 1

26.11.2012, 15:28

Ancuta,suntem cam pe-un gand

T I M E A 1

26.11.2012, 15:41

super....ce pofta imi e si mie...imi plac la nebunie

Cris2711 1

26.11.2012, 16:00

de mult timp nu am mai mancat arata super fain

andreea_angelo 1

26.11.2012, 16:13

alba_zori 1

26.11.2012, 16:39

wow ce le mai mancam cand eram mica,foarte bune

Criss 1

26.11.2012, 18:05

Foarte bune si foarte migaloase. Daca face mama, mananc. Daca nu, vin la tine.

Lau 1

26.11.2012, 18:15

bune

MotanLaOale 1

26.11.2012, 19:27

Alexandra Elena 1

26.11.2012, 19:38

ce bune sunt dar cam complicate de facut

mamaieelena 1

26.11.2012, 19:54

Rocsi 1

26.11.2012, 22:13

Mmmm cateva tot iau si eu

diana_k 1

27.11.2012, 08:24

nu e chiar asa greu de facut, e greu pana le faci odata

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aluat cu osanza