Placintele dulci cu branza de vaci

de anomisana in Prajituri, 3 Iun 2010 | 7902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta gata taiate in patrate
  • 500-600 gr branza de vaci
  • 6 linguri de zahar
  • 2-3 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta de portocale
  • 100-200 gr stafide
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele dulci cu branza de vaci:

Dezgheti foile la temperatura camerei. Pana se dezgheata foile poti prepara compozitia de branza. Bati ouale bine, adaugi zaharul, esenta de portocale, branza, si stafidele. se pune cate o lingura de branza pe fiecare patrat de aluat si se impatureste dupa imaginatie. Se coace la cuptor aproximativ 20 min.

TIPS-URI

1

eu am avut branza prea uscata si am adaugat 2-3 linguri de smantana

2

daca nu va plac placintele prea dulci puteti pune zahar mai putin

3

eu am intins patratele sa fie mai subtiri, si din fiecare patrat am facut 2

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele dulci cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

teodora 1

05.06.2010, 15:00

mmmm ce bine arata,cu ce se pot inlocui foile de placinta,ca nu stiu de unde sa cumpar,5 furculite de la mine

anomisana 1

07.06.2010, 18:46

Multumesc tuturor pentru aprecieri. Ela, am gasit pana la urma reteta, dar ma intreb de ce scrie la numar retete "zero" .Teodora, cred ca gasesti foile in orice magazin cu alimente, la produse congelate. Data viitoare voi face niste poze sa vezi cum arata ambalajul. Sunt sigura ca se gaseste asa ceva si in Spania. Pana la urmatoarea mea interventie, urez tuturor spor la gatit.

elena1988 1

02.02.2011, 19:38

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Melci din foietaj cu branza de vaci