Placintele dulci cu branza de vaci

de anomisana in Prajituri, 3 Iun 2010 | 5142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta gata taiate in patrate
  • 500-600 gr branza de vaci
  • 6 linguri de zahar
  • 2-3 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta de portocale
  • 100-200 gr stafide
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele dulci cu branza de vaci:

Dezgheti foile la temperatura camerei. Pana se dezgheata foile poti prepara compozitia de branza. Bati ouale bine, adaugi zaharul, esenta de portocale, branza, si stafidele. se pune cate o lingura de branza pe fiecare patrat de aluat si se impatureste dupa imaginatie. Se coace la cuptor aproximativ 20 min.

 

TIPS-URI

1

eu am avut branza prea uscata si am adaugat 2-3 linguri de smantana

2

daca nu va plac placintele prea dulci puteti pune zahar mai putin

3

eu am intins patratele sa fie mai subtiri, si din fiecare patrat am facut 2

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele dulci cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

teodora 1

05.06.2010, 15:00

mmmm ce bine arata,cu ce se pot inlocui foile de placinta,ca nu stiu de unde sa cumpar,5 furculite de la mine

anomisana 1

07.06.2010, 18:46

Multumesc tuturor pentru aprecieri. Ela, am gasit pana la urma reteta, dar ma intreb de ce scrie la numar retete "zero" .Teodora, cred ca gasesti foile in orice magazin cu alimente, la produse congelate. Data viitoare voi face niste poze sa vezi cum arata ambalajul. Sunt sigura ca se gaseste asa ceva si in Spania. Pana la urmatoarea mea interventie, urez tuturor spor la gatit.

elena1988 1

02.02.2011, 19:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Salata de toamna cu bureti
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu crema de lamaie si branza de vaci