Placintele dulci cu branza de vaci

de anomisana in Prajituri, 3 Iun 2010 | 4672 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi placinta gata taiate in patrate
  • 500-600 gr branza de vaci
  • 6 linguri de zahar
  • 2-3 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 esenta de portocale
  • 100-200 gr stafide
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele dulci cu branza de vaci:

Dezgheti foile la temperatura camerei. Pana se dezgheata foile poti prepara compozitia de branza. Bati ouale bine, adaugi zaharul, esenta de portocale, branza, si stafidele. se pune cate o lingura de branza pe fiecare patrat de aluat si se impatureste dupa imaginatie. Se coace la cuptor aproximativ 20 min.

 

TIPS-URI

1

eu am avut branza prea uscata si am adaugat 2-3 linguri de smantana

2

daca nu va plac placintele prea dulci puteti pune zahar mai putin

3

eu am intins patratele sa fie mai subtiri, si din fiecare patrat am facut 2

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele dulci cu branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

teodora 1

05.06.2010, 15:00

mmmm ce bine arata,cu ce se pot inlocui foile de placinta,ca nu stiu de unde sa cumpar,5 furculite de la mine

anomisana 1

07.06.2010, 18:46

Multumesc tuturor pentru aprecieri. Ela, am gasit pana la urma reteta, dar ma intreb de ce scrie la numar retete "zero" .Teodora, cred ca gasesti foile in orice magazin cu alimente, la produse congelate. Data viitoare voi face niste poze sa vezi cum arata ambalajul. Sunt sigura ca se gaseste asa ceva si in Spania. Pana la urmatoarea mea interventie, urez tuturor spor la gatit.

elena1988 1

02.02.2011, 19:38

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza, reteta Ioanei