Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult
De mult timp nu am mai mancat ABRAMIS BRAMA, mai pe inteles - platica. Declar cu mana pe inima ca are cea mai dulce si savuroasa carne dintre pestii de apa dulce. Cu aceasata ocazie o urc in topul preferintelor mele. Platica noastra este sora buna, inrudita cu celebra dorada.
1
Platica are oase multe si subtirele. Daca este mai mica si o prajiti increstati oblic mai puternic. Oasele mici se vor praji si se vor putea consuma ca atare.
2
Eu am desfacut usor platica si se scote sirea spinarii cu oasele aferente dintr-o singura miscare.
3
Carnea de paltica este cu un gust fin, usor dulce si potrivit de suculenta. Eu o consider o delicatesa. In topul preferintelor o situez peste salau, pastrav, stiuca care au o carne mai densa si mai uscata.
4
Pestii de apa dulce sunt deliciosi pescuiti in ape curgatoare in anotimpul rece.
5
In acest sezon poti avea surprize, de obicei oferta vine si cu icre incluse :D
6
Uleiul aromatizat cu oregano l-am obtinut prin infuzarea florilor de oregano [din cultura proprie] cu ulei de masline.
Acest Sandwich cu mușchi de vită și gorgonzola este foarte gustos și te cucerește prin savoare și aromă.
citeste mai mult