Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Despre platica v-am mai spus eu ca este ruda de apa dulce a celebrei dorade. Denumirea latineasca o are Abramis Brama :D. Imi place gustul carnii de platica, este dulce si suculent. Reversul medaliei sunt prezenta multor oase mici. Dar pentru a savura un peste bun, trecem peste asta !!! Pentru o condimentare rapida am folosit un mix de condimente naturale.
Pofta buna !!!
1
Platica are o carne foarte gustoasa: dulce si suculenta.
2
Atentie ! Platica are multe oase subtiri.
3
Platica curatata si spalata se cresteaza cu varful cutitului. Aceasta operatiune ajuta la eficienta condimentarii, coacerii si plusului de gust.
4
Succesul mesei cu peste va fi asigurat de prezenta unui vin bun. Noi am ales un vin spumant desert.
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult