Platica la cuptor

de luminita20_2006 in Peste, 26 Feb 2011 | 5734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati platica
  • 400 suc de rosii
  • 6 cartofi
  • 2 morcovi
  • cimbru
  • -50 ml vin alb
  • 1 ceapa mare sau 2 mici
  • 6 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platica la cuptor:

Pestele se curata si se spala apoi se indulceste cu sare. Cartofi curatati se raie rondele felii subtiri la fel si morcovul, ceapa solzi se taie.


Intr-o tava unsa cu ulei se pune ceapa apoi cartofii, morcovul si deasupra pestele.


Se pune in fiecare peste cate un catel de usturoi, restul se taie felii si se pun in sucul de rosii si vinul


Se acopera tava cu o folie si se da 15 min la cuptor. Dupa 15 min se scoate si se toarna deasupra sucul de rosii in care s-a mai pus si cimbru, sare si piper. Se mai da la cuptor 10 min . Totul la foc mediu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Platica la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

divainbucatarie 1

27.02.2011, 10:14

Sylvia 1

27.02.2011, 12:03

Excelent

luminita20_2006 1

27.02.2011, 13:18

sorry am omis si vinul..asa e am pus si putin vin alb

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ciorba de loboda cu ochi romanesc
  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

RETETA RECOMANDATA
Scrumbie proaspata la gratar