Platou - aperitiv

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 19 Noi 2018 | 1370 vizualizari

 

  Cand ne intalnim cu prietenii sau rudele la iarba verde, imi place sa pun ceva de gustat pe masa. Asta inainte sa servesc felul principal de mancare. Langa platoul-aperitiv mai avem ceva lichid pe gustul fiecaruia si multa voie buna si drag de intalniri rare prietenesti.

 

INGREDIENTE

  • Slanina fiarta cu boia si usturoi
  • Piept de pui afumat
  • Branza maturata cu busuioc
  • Salam crud -uscat cu crusta de piper
  • Castraveti
  • Ridichi
  • Kapia
  • Ceapa verde
  • Ceapa rosie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou - aperitiv:


  1. Feliati branza cu busuioc.

  2. Taiati felii pieptul de pui afumat.

  3. Daca este necesar taiati rondele salamul cu piper.

  4. Curatati si spalati legumele.

  5. Taiati rondele kapia.

  6. Taiati castravetii pe lung.

  7. Nu sarati legumele, daca acestea nu sunt servite imediat se inmoaie.

  8. Aranjati mezelurile, branzeturile si legumele, frumos pe un platou dupa imaginatie.

  9. Am mai pus alaturi pe o farfurioara si celebra ceapa rosie de Mihai Viteazul.

  10. Platoul poate fi aranjat din timp si pastrat la rece.


Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

Platoul -aperitiv trebuie sa contina diverse mezeluri, branzeturi sau legume incat fiecare sa-si gaseasca cate ceva pe plac.

2

Cantitatile sunt variabile in functie de cate persoane sunt la masa.

3

Nu uitati de o paine buna si de multa veselie.

4

Noi am avut invitat de onoare si un frumos fluture !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou - aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Ancutsa 1

22.11.2018, 09:45

Asa imi place si mie pentru o masa de sambata dimineata in familie!

dantes 1

25.11.2018, 09:14

Bun!

mirela0911 1

26.11.2018, 13:17

Iooiiu!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Ina

Ina 7

7730 puncte

Panacris

6719 puncte

lucy2002

5001 puncte

Rocsi

4939 puncte

gaby_duceag

3129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Oua turcesti cu unt brun si spanac
  • 12

    L

  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tocanita de ciuperci cu pilaf si pipote

de Ancutsa 5

pe 15.08 la 20:08

Unt de arahide de casa

pe 15.08 la 09:58

Desert inghetata rapida caise -cocos

pe 15.08 la 09:50

RETETA RECOMANDATA
Cornuri din aluat cu iaurt, dospit la rece