Platou cu salau, surimi si calamari

de mihaelar63 in Peste, 30 Apr 2014 | 3662 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salau marinat
  • 500 calamari in pesmet[ congelati]
  • 2 pachetele surimi congelate
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit
  • masline Kalamata
  • masline verzi umplute cu ardei
  • rosii
  • ardei
  • ridichi
  • salata verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu salau, surimi si calamari:

Salaul curatat,spalat si portionat se da cateva ore la marinat la rece in frigider.

Salaul se trece prin faina de malai si se prajeste in ulei incins.

Pestele prajit se scoate pe servetele de hartie .

Inelele de calamar se prajesc in ulei incins .

La fel se scot pe servetele pentru a se absorbi surplusul de ulei .

Surimi care l-am sarat  ,piperat si stropit cu putin ulei  l-am pregatit la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt.

Se curata , se spala si se portioneaza legumele daca este necesar .

Aranjati salaul , inelele de calamar , surimi , legumele si maslinele pe un platou mare .

TIPS-URI

1

* Marinata pentru salau : sare,zeama lamaie , fulgi chili ,praf de ghimbir,cimbru maruntit, putin ulei de masline

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu salau, surimi si calamari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

babi5 1

30.04.2014, 11:02

Minunat si bun imi place tare

Lavinia 1

30.04.2014, 12:39

ma omori

Satisfyyourcravings 1

30.04.2014, 15:00

Exact cum imi place mie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Macrou prajit