Platou cu salau, surimi si calamari

de mihaelar63 in Peste, 30 Apr 2014 | 1175 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salau marinat
  • 500 calamari in pesmet[ congelati]
  • 2 pachetele surimi congelate
  • faina de malai
  • ulei pentru prajit
  • masline Kalamata
  • masline verzi umplute cu ardei
  • rosii
  • ardei
  • ridichi
  • salata verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu salau, surimi si calamari:

Salaul curatat,spalat si portionat se da cateva ore la marinat la rece in frigider.


Salaul se trece prin faina de malai si se prajeste in ulei incins.


Pestele prajit se scoate pe servetele de hartie .


Inelele de calamar se prajesc in ulei incins .


La fel se scot pe servetele pentru a se absorbi surplusul de ulei .


Surimi care l-am sarat ,piperat si stropit cu putin ulei l-am pregatit la cuptor in tava tapetata cu hartie de copt.


Se curata , se spala si se portioneaza legumele daca este necesar .


Aranjati salaul , inelele de calamar , surimi , legumele si maslinele pe un platou mare .

 

TIPS-URI

1

* Marinata pentru salau : sare,zeama lamaie , fulgi chili ,praf de ghimbir,cimbru maruntit, putin ulei de masline

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu salau, surimi si calamari" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

babi5 1

30.04.2014, 11:02

Minunat si bun imi place tare

Lavinia 1

30.04.2014, 12:39

ma omori

Satisfyyourcravings 1

30.04.2014, 15:00

Exact cum imi place mie!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Peşte prăjit lângă cartofi cu unt la cuptor