Platou traditional romanesc

de alexa_oct in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2012 | 10921 vizualizari

 

Pentru inceput eu sunt Alexandra si sunt foarte incantata ca am descoperit acest site...
"Rasfoind" cateva pagini pe aici...m-am hotarat sa pun si eu cateva retete simple...preparate impreuna cu sotul meu sau singura....

Asa ca,pentru inceput,postez un platou traditional preparat impreuna cu sotul meu..din toate ingredientele din gradina si frigiderul nostru.
Puteti adauga in ce cantitati doriti sau pentru cate persoane doriti...noi am pregatit un platou cam pentru 6 persoane...

 

INGREDIENTE

  • o salata verde
  • slaninuta de la bunicu'
  • kaiser sau bacon in jur de 200g
  • ceapa rosie 2 buc
  • ardei rosu 2 buc
  • telemea de vaca/oaie,depinde de preferinte
  • masline verzi/negre
  • oua fierte
  • rosii
  • puteti pune si cateva bucatele de cabanos...dar noi nu am avut atunci
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou traditional romanesc:

Toate legumele,ouale,carnita si branzica se spala si se taie dupa preferinte...:)

e foarte simplu de preparat si sincer arata si bine...cel putin noua ne-a placut...

 Va doresc pofta buna....

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou traditional romanesc" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Sim0na 1

02.10.2012, 10:04

O idee tare buna!! Oricand este bine-venita o postare d-asta, ptr a ne inspira cand avem nevoie

alexa_oct 1

02.10.2012, 10:46

multumesc

Timi 1

07.12.2012, 16:25

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Drob vegetarian