Platoul "lenesului"

de Dya Daniela Andrei in Mancaruri cu carne, 21 Oct 2013 | 3330 vizualizari

 

Rapid, gustos,,, in miros de toamna rece!

 

INGREDIENTE

  • 500 g pastrama de oaie
  • 3 bucati de fleica de porc
  • 500 g ficatei de pui
  • 300 g carnati de casa
  • 400 g cartofi copti
  • 100 g unt de casa (optional)
  • 200 g telemea de oaie (optional)
  • mamaliguta dupa placul fiecaruia
  • mujdei de usturoi pentru servit
  • condimente: busuioc, rozmarin, sare si ardei iute pudra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platoul "lenesului":

Dupa ce am curatat carnea si am spalat-o, o saram dupa gust si o prajim in vase separate. Pastrama de oaie o frigem pe tava sau daca exista conditii o facem la gratar. Intre timp, curatam cartofii, ii taiem cuburi si ii punem la copt intr-o tigaie acoperita cu un capac si unsa cu putin ulei. Ii lasam 10 minute, cat sa se patrunda usor si apoi ii condimentam bine cu busuioc, rozmarin, sare si ardei iute pudra. Din acest moment, ii lasam sa se rumeneasca usor, fara a mai amesteca printre ei. Intre timp pregatim mamaliguta. Cand totul este gata, asezam carnea impreuna cu cartofii pe un platou, si, servim totul cu mamaliguta si mujdei de usturoi. Optional se pot adauga unt si branza de oaie. POfta buna!

 

TIPS-URI

1

Cantitatile, dar si carnea folosita, pot varia in functie de preferintele voastre.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platoul "lenesului"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Dya Daniela Andrei 1

21.10.2013, 16:37

Cleme )))

diaconta 1

22.10.2013, 23:31

parca mi-a venit asa o ...leneeeeeeeee)) pot sa ma asez la masa?

Dya Daniela Andrei 1

23.10.2013, 08:29

Da, da! O repetam!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert guguluf cu mere
  • 12

    D

  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Musaca de zucchini (dovlecei) cu carne tocata la cuptor