Poached egg cu pasta de avocado pe paine

de Strawberries thoughts in Sandvisuri, 21 Iul 2014 | 1445 vizualizari

 

O cina usoara sau un mic dejun delicios. Simplu si rapid pentru cei care sunt in criza de timp. Si sa nu uitam ca este si cat se poate de sanatos ;)

 

INGREDIENTE

  • o felie de paine (eu am folosit bagheta veche de o zi)
  • o lingurita ulei de masline
  • Pentru pasta de avocado
  • 1 avocado copt
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • sare
  • piper
  • Pentru ou
  • 500 ml apa
  • o lingura otet
  • sare,
  • piper
  • boia de ardei dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Poached egg cu pasta de avocado pe paine:

Tapetam o tava cu hartie de copt, incingem cuptorul la 150 grade. Ungem felia de paine cu uleiul de masline. Punem paine in tava si o lasam in cuptor pane devine aurie.(cc 5 minute).



Taiam avocado in doua, scoatem miezul cu o lingura si-l punem intr-un bol. Cu o furculita, pasam miezul de avocado pana capata consistenat unei paste. Adaugam sucul de lamaie si amestecam. Condimentam, dupa gust, cu sare si piper.



Intr-o cratita, punem apa si otetul. Intr-un castronel/ceasca spargem oul. In momentul in care apa incepe sa fiarba, (nu in clocot), adaugam oul. Il lasam UN MINUT la fiert, dupa care oprim focul si acoperim cratita, lasand oul inca 3 MINUTE. Il scoatem pe un servetel de bucatarie.



Painea scoasa din cuptor o ungem cu pasta de avocado, peste ea punem oul. Il condimentam cu sare, piper si boia.



Enjoy :)

 

TIPS-URI

1

Aceste poached eggs (cred ca in romaneste le zice oua romanesti, dar nu sunt sigura) sunt putin dificil de facut. Pana sa ma obisnuiesc cu procesul, am "nenorocit" o multime de oua. In filmuletul atasat veti gasi o metoda simpla de facut aceste oua. Eu am folosit-o destul de mult timp: https://www.youtube.com/watch?v=66btvAWmp7g&list=PLKu1CgwkxmXNm1UTC9MrxJQccmtv7duLF

Daca ti-a placut reteta noastra "Poached egg cu pasta de avocado pe paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Rocsi 1

21.07.2014, 21:54

Arata bine!

kytz 1

07.07.2017, 11:37

Un mic dejun răsfățat!

miki_a 1

07.07.2017, 13:21

Grozav mic dejun!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu visine si urda

de oanapl 5

ieri la 23:19

Japoneze

de RODIMUR 4

ieri la 22:00

Pâine de casă

de RODIMUR 4

ieri la 20:53

Clatite cu branza si dovlecel

de Adi 3

ieri la 19:34

RETETA RECOMANDATA
Supa asiatica cu bok choy si oua posate