Pocea cu branza "peynirli poca"

de gabriela_aysondu in Dulciuri, 8 Noi 2013 | 19902 vizualizari

 

Aceste pocea pe care le-am facut sunt foarte indragite in Turcia,si sunt intradevar foarte gustoase si fragede iar ei le mananca dimineata sau ca o mica gustarica intre mese cu nelipsitul ceai negru.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 pahar lapte
  • jumatate pahar ulei
  • 20 g drojdie de bere
  • jumatate pahar apa calda
  • 3 linguri cu varf zahar tos
  • 200g iaurt
  • 2 lingurite sare
  • 1kg branza
  • susan
  • faina cat cuprinde (cca 1,5 kg)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pocea cu branza "peynirli poca":

Se dizolva zaharul in apa calda dupa care dizolvam si drojdia,lasam 5 min sa creasca.

Intr-un lighean punem laptele,albusurile,uleiul,iaurtul,sarea si drojdia,pe care le amestecam bine.

Punem faina cat cuprinde si formam o coca care sa nu se lipeasca de maini,pufoasa si elastica.

Branza se zdrobeste cu o furculita.

Rupem din coca bucatele cat o nuca mai mare pe care le umplem cu 2 lingurite de branza,le dam forma si le asezam in tava care este acoperita cu hartie de copt,lasam intre ele o distanta de 2-3 cm.

Le ungem cu galbenus si le presaram cu susan. Bagam tava la cuptorul incins la 180 de grade timp de 25-30 min.

Cand s-au rumenit la suprafata le scoatem pe un platou.

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

din aceasta coca ies cam 50 de bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Pocea cu branza "peynirli poca"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de baza pentru paine de casa

ieri la 20:34

Hotdog de casa

de Rocsi 9

pe 15.06 la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

pe 15.06 la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

pe 15.06 la 14:40

Negresa pufoasa cu glazura de ciocolata reteta simpla si gustoasa

pe 15.06 la 14:14

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu branza si cascaval