Pocea cu branza "peynirli poca"

de gabriela_aysondu in Dulciuri, 8 Noi 2013 | 19779 vizualizari

 

Aceste pocea pe care le-am facut sunt foarte indragite in Turcia,si sunt intradevar foarte gustoase si fragede iar ei le mananca dimineata sau ca o mica gustarica intre mese cu nelipsitul ceai negru.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 pahar lapte
  • jumatate pahar ulei
  • 20 g drojdie de bere
  • jumatate pahar apa calda
  • 3 linguri cu varf zahar tos
  • 200g iaurt
  • 2 lingurite sare
  • 1kg branza
  • susan
  • faina cat cuprinde (cca 1,5 kg)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pocea cu branza "peynirli poca":

Se dizolva zaharul in apa calda dupa care dizolvam si drojdia,lasam 5 min sa creasca.

Intr-un lighean punem laptele,albusurile,uleiul,iaurtul,sarea si drojdia,pe care le amestecam bine.

Punem faina cat cuprinde si formam o coca care sa nu se lipeasca de maini,pufoasa si elastica.

Branza se zdrobeste cu o furculita.

Rupem din coca bucatele cat o nuca mai mare pe care le umplem cu 2 lingurite de branza,le dam forma si le asezam in tava care este acoperita cu hartie de copt,lasam intre ele o distanta de 2-3 cm.

Le ungem cu galbenus si le presaram cu susan. Bagam tava la cuptorul incins la 180 de grade timp de 25-30 min.

Cand s-au rumenit la suprafata le scoatem pe un platou.

POFTA BUNA!

TIPS-URI

1

din aceasta coca ies cam 50 de bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Pocea cu branza "peynirli poca"" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

gabriela_aysondu 1

09.11.2013, 16:18

bine v-am gasit!!!

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 09:43

mmmm...ce bine arata

diaconta 1

11.11.2013, 12:58

O reteta interesanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

Prajitura cu gem de prune,o reteta gustoasa de post

pe 22.04 la 18:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu branza si cascaval