Pocea cu branza "peynirli poca"

de gabriela_aysondu in Dulciuri, 8 Noi 2013 | 12408 vizualizari

 

Aceste pocea pe care le-am facut sunt foarte indragite in Turcia,si sunt intradevar foarte gustoase si fragede iar ei le mananca dimineata sau ca o mica gustarica intre mese cu nelipsitul ceai negru.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 pahar lapte
  • jumatate pahar ulei
  • 20 g drojdie de bere
  • jumatate pahar apa calda
  • 3 linguri cu varf zahar tos
  • 200g iaurt
  • 2 lingurite sare
  • 1kg branza
  • susan
  • faina cat cuprinde (cca 1,5 kg)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pocea cu branza "peynirli poca":

Se dizolva zaharul in apa calda dupa care dizolvam si drojdia,lasam 5 min sa creasca.


Intr-un lighean punem laptele,albusurile,uleiul,iaurtul,sarea si drojdia,pe care le amestecam bine.


Punem faina cat cuprinde si formam o coca care sa nu se lipeasca de maini,pufoasa si elastica.


Branza se zdrobeste cu o furculita.


Rupem din coca bucatele cat o nuca mai mare pe care le umplem cu 2 lingurite de branza,le dam forma si le asezam in tava care este acoperita cu hartie de copt,lasam intre ele o distanta de 2-3 cm.


Le ungem cu galbenus si le presaram cu susan. Bagam tava la cuptorul incins la 180 de grade timp de 25-30 min.


Cand s-au rumenit la suprafata le scoatem pe un platou.


POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

din aceasta coca ies cam 50 de bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Pocea cu branza "peynirli poca"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

gabriela_aysondu 1

09.11.2013, 16:18

bine v-am gasit!!!

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 09:43

mmmm...ce bine arata

diaconta 1

11.11.2013, 12:58

O reteta interesanta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu branza si cascaval