Pocea cu branza "peynirli poca"

de gabriela_aysondu in Dulciuri, 8 Noi 2013 | 13555 vizualizari

 

Aceste pocea pe care le-am facut sunt foarte indragite in Turcia,si sunt intradevar foarte gustoase si fragede iar ei le mananca dimineata sau ca o mica gustarica intre mese cu nelipsitul ceai negru.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1 pahar lapte
  • jumatate pahar ulei
  • 20 g drojdie de bere
  • jumatate pahar apa calda
  • 3 linguri cu varf zahar tos
  • 200g iaurt
  • 2 lingurite sare
  • 1kg branza
  • susan
  • faina cat cuprinde (cca 1,5 kg)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pocea cu branza "peynirli poca":

Se dizolva zaharul in apa calda dupa care dizolvam si drojdia,lasam 5 min sa creasca.


Intr-un lighean punem laptele,albusurile,uleiul,iaurtul,sarea si drojdia,pe care le amestecam bine.


Punem faina cat cuprinde si formam o coca care sa nu se lipeasca de maini,pufoasa si elastica.


Branza se zdrobeste cu o furculita.


Rupem din coca bucatele cat o nuca mai mare pe care le umplem cu 2 lingurite de branza,le dam forma si le asezam in tava care este acoperita cu hartie de copt,lasam intre ele o distanta de 2-3 cm.


Le ungem cu galbenus si le presaram cu susan. Bagam tava la cuptorul incins la 180 de grade timp de 25-30 min.


Cand s-au rumenit la suprafata le scoatem pe un platou.


POFTA BUNA!

 

TIPS-URI

1

din aceasta coca ies cam 50 de bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Pocea cu branza "peynirli poca"" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

gabriela_aysondu 1

09.11.2013, 16:18

bine v-am gasit!!!

Krystyan Trendy 1

11.11.2013, 09:43

mmmm...ce bine arata

diaconta 1

11.11.2013, 12:58

O reteta interesanta

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu branza si cascaval