Biscuiti pentru Mos Craciun

de nadea68 in Dulciuri, 20 Dec 2013 | 1839 vizualizari

 

Pentru ce care iubesc biscuitii dar pentru un motiv sau altul nu se apuca sa-i faca....
O reteta usoara si aspectuoasa...

 

INGREDIENTE

  • un pachet aluat pentru tarta( dulce)
  • 100 g zahar pudra
  • cateva picaturi apa
  • coloranti alimentari
  • decoratii din zahar
  • esente(lamaie,vanilie,)
  • ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti pentru Mos Craciun:

Foaia de tarta o tinem la temperatura camerei,dupa care o intindem. Cu ajutorul formelor pentru biscuiti decupam ce dorim.


Eu am ales stelute si braduleti. Dupa ce le-am decupat le bagam la cuptor pentru 15 minute,pe o tava de cuptor acoperita cu hartie. Intr-un bol mic punem zaharul pudra si apa,o lingura.Daca e prea consistenta se mai adauga apa ,daca e prea lichida se adauga zahar.Trebuie sa obtinem o glazura sa putem lua cu pensula de bucatarie si sa punem pe biscuiti. Adaugam coloranti si esenta de lamaie sau ce esenta dorim. Eu am facut si cateva duble in sensul ca am decupat o stea si inca una cu gaura in mijloc. Dupa ce se coc le lipim cu glazura si in mijloc umplem cu ciocolata, in cazul meu, sau cu dulceata daca va place. Biscuitii dupa ce sau racit ,li-am ornat cu glazura colorata si bilute de zahar argintate. .Se potrivesc foarte bine la o cafea :)....sau cu lapte pentru Mos craciun :)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti pentru Mos Craciun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 15 %
189.99 lei
161.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (31)

merisor 1

21.12.2013, 09:19

Minunati!

marcela1979 1

21.12.2013, 10:37

nadea68 1

21.12.2013, 15:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert cheesecake cu Pomelo
  • 13

    MA

  • 14

    MI

  • 15

    J

  • 16

    V

  • 17

    S

  • 18

    D

  • 19

    L

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fine cu nuci