Pogacele cu cascaval

de Hutzanca in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2009 | 10217 vizualizari

 

Un fel de pateuri dar fara umputura,se fac usor si repede,sunt foarte gustoase si hranitoare!

 

INGREDIENTE

  • 250 g margarina
  • 250 g cas de oaie sau cascaval
  • unt pt uns tava
  • 500g faina
  • seminte de pin sau fistic macinat mai mare
  • 2 galbenusuri de ou
  • chimen
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogacele cu cascaval:

Margarina se bate spuma,se adauga casul de oaie framantat sau cascavalul si se framanta bine pana se obtine un amestec moale.Cuptorul se incalzeste la 200 grade,se ung doua tavi cu unt.faina si boabele de pin sau fistic se aduga la acest amestec si se framanta un aluat elastic si taricel.Se intinde aluatul cam la 1 cm grosime,se taie cu o forma rotunda pana se epuizeaza tot aluatul.Fiecare cerculet se indoaie in doua si se aseaza in tava unsa.Galbenusurile se bat cu furculita,se ung pogacile,si pe deasupra se presara chimen.Se coc aproximativ 25 de minute,pana se rumenesc.Sunt foarte bune servite caldute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Hutzanca 1

17.11.2010, 21:39

Melek,de uitat nu am uitat nici un ingredient,cine stie ce s-a intamplat?Drept sa spun nici mie nu-mi ies mereu stralucite.Depinde si de calitatea glutenului din faina si de caldura din cuptor...

elena1988 1

04.03.2011, 09:41

Aurelia 07_07 1

24.12.2019, 23:22

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

7063 puncte

katty

6373 puncte

Rocsi

5828 puncte

Constelatialeu

5665 puncte

oanapl

4396 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tochitura dunareana
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cornuri cu cremwursti

ieri la 20:51

Tort profiterol cu crema de vanilie si ciocolata cu cafea

de Rocsi 9

ieri la 19:34

Sandwich cald American

pe 23.02 la 20:36

Chec cu cireșe confiate și sâmburi de cacao

pe 23.02 la 19:20

Supa crema din brocoli, conopida si cartofi mov

pe 22.02 la 21:10

RETETA RECOMANDATA
Briose cu branza