Pollo alla parmigiana

de angyb in Pui, 30 Iul 2013 | 2543 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1 oua
  • 2 rosii
  • 100 g pesmet
  • 100 gfaina alba
  • 200 g mozzarela
  • sare,piper
  • ulei pt.prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pollo alla parmigiana:

Taiem puiul felii subtiri pe verticala si le batem cu ciocanul pt.snitele. Le condimentam cu sare si piper. Trecem fellile de pui prin faina alba ,apoi prin ou batut (cindimentat cu sare si piper) si la sfarsit prin pesmet.Le prajim in ulei incins.

Separat taiem cubulete rosiile si le intindem peste snitele .Deasupra asezam mozzarella taiata felii si le punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul preincazit pana cand mozzarella se topeste.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Pollo alla parmigiana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Pollo alla parmigiana-0
Pollo alla parmigiana-1

COMENTARII (19)

GabrielDorobantu

GabrielDorobantu 1

30.07.2013, 18:16

"super arata"dar numai mozzarella nu este...apropo tacamurile sunt din acelasi set?

angyb

angyb 1

30.07.2013, 19:13

Gabriel sa sti ca este chiar mozzarela si de la alceva ma abtin pt.ca nuu vreau sa imi stric buna dispozitie

Bya Ralu

Bya Ralu 1

31.07.2013, 10:49

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!