Budincă din carne de pui

de Adi75 in Pui, 20 Iul 2014 | 1122 vizualizari

 

În sfârșit am găsit o bunătate de mâncare pentru mofturosi ... Eu sunt tare mândră de mine ;) si ei foarte multumiți de " ce-a mai buna mâncare din lume " !

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne fiarta de pui
  • 5 oua
  • 300 gr smantana
  • 2 linguri pesmet
  • sare , piper
  • marar si pătrunjel tocat
  • pentru uns tava puțin unt + o lingura de pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă din carne de pui:

Într-un castron batem ouăle cu smântână, adăugăm sarea, piperul, praful de copt, verdeața tocata si pesmetul. Carnea se taie cubulete si se pune in sosul de mai sus amestecând încă puțin. Ungem tava cu unt si presăram cu pesmet (o lingură)


Budinca se coace la o temperatura de 170 grade dimp de 45-50 minute.

 

TIPS-URI

1

Merge foarte bine cu o salata .

2

Se poate servi calda dar e buna tare si rece .

Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă din carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

ciobotaru_laura 1

20.07.2014, 21:30

ciobotaru_laura 1

20.07.2014, 21:31

Arata foarte bine!

Adi75 1

24.07.2014, 23:13

Multumesc !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu sos de nuci