Porc la tava in sos de rosii si usturoi

de Sim0na in Porc, 9 Apr 2012 | 9650 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ceafa porc
  • suc de rosii
  • rosii in bulion cu busuioc
  • usturoi
  • ulei
  • condimente (cimbru, busuioc, boia, piper, condimente ptr carne de porc.)
  • sare
  • delicat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Porc la tava in sos de rosii si usturoi:

Carne se taie bucati, se condimenteaza si se lasa cateva ore sa-si ia aromele. Se pun bucatile intr-o tava in care ati pus putin ulei si apa. Se da la cuptor, la foc potrivit, 30 min, apoi bucatile se intorc, si se mai lasa 15 min.


Intre timp se pregateste sosul: se piseaza usturoiul in rosiile pasate si se mai adauga un pic de sare. Daca este mai gros, se subtiaza cu apa.

Sosul se adauga peste carnea de la cuptor. Se mai lasa 30-40 min, la foc mic, intorcandu-se bucatile de carne.


Noi am servit cu o garnitura de piure de cartofi si ardei copti.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Porc la tava in sos de rosii si usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

Sim0na 1

10.04.2012, 19:20

Maria68, la cat de bun este, cu siguranta se merita!
diaconta, lasa ca si eu merg la sala.. Deci Gusti eu tin cu tine!!!! Dia este o lea!!!

Alinutza80 1

10.04.2012, 21:06

Sim0na 1

10.04.2012, 21:45

Alinutza80

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Friganele sandwich
  • 18

    MA

  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

RETETA RECOMANDATA
Friptura de ceafa de porc la cuptor a la Stelian