Ceafa de porc la cuptor cu bere si piure de cartofi noi

de COSTEO in Porc, 23 Mai 2013 | 8553 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 fleici ceafa porc
  • 1 morcov
  • 2 fire ceapa verde
  • 4 catei usturoi
  • 500 ml bere
  • ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • condimente granulate

pentru piure de cartofi

  • 750 g cartofi noi
  • sare
  • 1/2l apa calda
  • 40 g margarina (ulei)
  • 30 g smantana
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc la cuptor cu bere si piure de cartofi noi:

Ceafa de porc o condimentam bine,cu sare,piper,cimbru,condimente granulate,pe ambele parti,o lasam 10 minute.Ungem cu ulei o tava intinsa,asezam ceafa ,iar peste punem niste rondele de morcov,ceapa verde tocata fin,se da la cuptorul preincins,pentru 20 minute,intorcand ceafa si pe partea cealalta.Dupa cele 20 minute,punem 500 ml bere ,si lasam la 180 grade,pentru 70 minute,spre final adaugam catei de usturoi zdrobiti cu lama la cutit si apoi tocati fin.


Piure de cartofi noi


Se fierb cartofii,curatati de coaja,in apa sarata.Se scurge apa din care se pastreaza 1 cana pentru a pregatirea piureului.Se adauga sarea,margarina,smantana,apa retinuta de la fiert,dupa care se paseaza cartofi,cu mixerul sau cu furculita

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc la cuptor cu bere si piure de cartofi noi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Bya Ralu 1

23.05.2013, 21:53

bun

COSTEO 1

23.05.2013, 23:16

Multumesc!

Panacris 1

24.05.2013, 08:11

Clasic și gustos!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saratele

ieri la 19:21

Prăjitură arlechin cu căpșuni

ieri la 16:31

Negresa cu cafea si nuci

de laura_n 6

ieri la 16:26

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc umpluta