Portofele cu cascaval si parizer

de angyb in Aperitive / Garnituri, 28 Dec 2011 | 2467 vizualizari

 

GUSTOASE SI DELICATE

 

INGREDIENTE

  • 2X400g foietaj
  • 150g cascaval
  • 150g parizer
  • 1ou pt.uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu cascaval si parizer:

Aluatul se decongeleaza la temperatura camerei.


Cascavalul si parizerul le-am taiat cubulete si le-am amestecat . Nu am adaugat sare pentru ca era sarat cascavalul. Daca e nevoie adaugati si sare.


Foietajul l-am taiat in patratele. Se pune pe fiecare amestecul de cascaval si parizer .


Patratele obtinute le-am impaturit. Se pun intr-o tava pe hartie de copt. Se ung cu ou si se dau la cuptor pt. aproximativ o jumatate de ora.


Se servesc calde .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu cascaval si parizer" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Ina 1

28.12.2011, 20:28

Ne bucuram , daca ti-am fost de ajutor ( bine...nu eu ) ) Sper sa ramai alaturi de noi

Andreea Caroline 1

28.12.2011, 21:00

bun venit...cit despre reteta...simplu,rapid si gustos...

angyb 1

29.12.2011, 09:13

ina nu imi amintesc dar s-ar putea sa fi facut si retetele tale

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Saleuri cu cașcaval

de RODIMUR 4

ieri la 22:30

Penne la cuptor cu piept de pui și mozzarella

de Meea 4

ieri la 19:14

Desert prajitura Lamaita

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 23:50

Salata de fasole verde fideluta cu iaurt cremos

pe 19.07 la 23:47

Pilaf cu legume

de RODIMUR 4

pe 19.07 la 22:46

RETETA RECOMANDATA
Salata de icre