Prajitura ''10'' cu Joya

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 11 Apr 2013 | 7553 vizualizari

 

Am preluat reteta de la bucataras ana78 si am inlocuit apa cu laptele de soia.....

 

INGREDIENTE

Foi

  • 700 g faina
  • 10 linguri lapte soia Joya
  • 10 linguri suc de rosii
  • 10 linguri ulei
  • 10 linguri zahar
  • 1 praf de sare
  • 1.5 lingurita amoniac

Crema

  • 500 ml lapte Joya
  • 5 linguri faina
  • 10 linguri zahar
  • 250 g margarina rama
  • 250 g zahar pudra
  • 1 esenta vanilie
  • Gem de prune
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ''10'' cu Joya:

Foile:

Se amesteca faina cu zaharul,sucul de rosii,uleiul si laptele de soia,se adauga amoniacul si se formeaza o coca care se imparte in 4 foi care se coc pe fundul tavii.

Crema:

Zaharul,faina si laptele de soia se fierb pe baie de abur pana se ingroasa si se lasa sa se raceasca.Margarina se freaca cu zaharul pudra pana devine o spuma,se adauga esenta de vanilie si crema fiarata si racita,dar nu de tot.Se omogenizeaza si se da la rece cca 1/2 de ora

Asamblare

Foaie ,crema,foaie, gem de prune,foaie,crema si ultima foaie.Deasupra am turnat glazuta de ciocolata.

 

TIPS-URI

1

de preferat sa o taiati a doua zi ( eu am taiat-o mai repede,trebuia sa expediez prajitura)

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ''10'' cu Joya" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de conopida cu iaurt grecesc

ieri la 12:26

Reteta de briose sarate cu sunca si cascaval

pe 27.03 la 15:04

Reteta de Chupe de camarones- supa peruana de creveti, reteta nr.46 din Best soups in the World

de Ksenya 5

pe 27.03 la 13:30

Reteta de prajitura de post cu foi si crema de budinca cu fanta

de Caty 2

pe 26.03 la 19:44

Reteta de pui cu sos de parmezan si usturoi

pe 26.03 la 18:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

cristeena20

3400 puncte

Ksenya

2173 puncte

RODIMUR

2032 puncte

Catalina L

1627 puncte

oanapl

1573 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post cu roscove si rodie