Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
blat:
Crema:
Glazura:
Blat: Se mixeaza untul cu zaharul pana cand devine o crema spumoasa se adauga pe rand cate un ou apoi laptele si faina amestecata cu cacao si parf de copt se omogenizeaza compozitia si se pune in tava de copt . Se da la cuptor 20 min.
Lapte caramel: se caramelizeaza 2-3 linguri de zahar! atentie sa nu ardeti zaharul apoi se pune laptele 200g.Se insiropeaza blatul racit.
Crema: Se amesteca laptele cu gris, zahar si unt si se pun la foc cand se ingroase se adauga nuca de cocos si se lasa sa mai fiarba 2 min. Se toarna ferbinte peste blatul racit. Glazuta se topeste la bain marie ciocolata cu untul si se toarna peste prajitura.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult