Prajitura Bounty bars

de luminita20_2006 in Prajituri, 29 Ian 2011 | 6668 vizualizari

 

INGREDIENTE

blat:

  • 125 g. unt 
  • 100 g. zahar brun 
  • 3 oua
  • 200 g. faina 
  • 2 linguri cacao 
  • 2 linguri lapte 
  • 1 lingurita plina praf de copt

Crema: 

  • 300 ml lapte 
  • 3 linguri pline cu gris 
  • 100 g. unt 
  • 100 g. zahar 
  • 100 g. nuca de cocos
  • Pentru insiropat: 
  • lapte caramel sau lichior de cocos

Glazura: 

  • 200 g. ciocolata de lapte 
  • 50 g. unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Bounty bars:





Blat: Se mixeaza untul cu zaharul pana cand devine o crema spumoasa se adauga pe rand cate un ou apoi laptele si faina amestecata cu cacao si parf de copt se omogenizeaza compozitia si se pune in tava de copt . Se da la cuptor 20 min.

Lapte caramel: se caramelizeaza 2-3 linguri de zahar! atentie sa nu ardeti zaharul apoi se pune laptele 200g.Se insiropeaza blatul racit.

Crema: Se amesteca laptele cu gris, zahar si unt si se pun la foc cand se ingroase se adauga nuca de cocos si se lasa sa mai fiarba 2 min. Se toarna ferbinte peste blatul racit. Glazuta se topeste la bain marie ciocolata cu untul si se toarna peste prajitura.



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Bounty bars" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

lacrimioara 1

30.01.2011, 00:53

super buna

elena1988 1

30.01.2011, 09:19

DIANA B 1

30.01.2011, 10:17

Cred ca-s bunaciune , rau ............

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Zacusca cu ciuperci
  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

RETETA RECOMANDATA
Krem a la Krem