Prajitura cimpineana de la Ramona

de Bucataras in Prajituri, 29 Apr 2009 | 7586 vizualizari

 

Aceasta prajitura o pregatesc cu dragoste sotului meu pe nume Florian, nepotelei mele Miruna si familiei.

 

INGREDIENTE

  • smantana (400 g)
  • zahar(400g)
  • faina(400g)
  • 4 oua
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cimpineana de la Ramona:

Se bat ouale si zaharul, zaharul vanilat pana ce se topesc. Adauga treptat putin cate putin restul ingredientelor amestecand. Toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt (sau ulei) si tapetata cu faina.


Aceasta prajitura poate fi facuta cu sau fara cacao.Se ia o parte din compozitie si se amesteca in prealabil cu 2 lingurite cacao ,apoi se toarna peste restul compozitiei in tava tapetata si se pune la cuptor.Va doresc pofta buuuna!

Acasta este o prajitura simpla,gustoasa si ieftina.


Se pune la cuptor aprox. 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cimpineana de la Ramona" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

cocutza_iordan 1

19.03.2011, 21:55

yam-yam,o voi incerca si eu

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

11000 puncte

nico15

8250 puncte

Camelya

7870 puncte

Constelatialeu

7840 puncte

Valclaudia

6910 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert - Clafoutis cu cirese
  • 19

    V

  • 20

    S

  • 21

    D

  • 22

    L

  • 23

    MA

  • 24

    MI

  • 25

    J

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Ada