Prajitura cimpineana de la Ramona

de Bucataras in Prajituri, 29 Apr 2009 | 7523 vizualizari

 

Aceasta prajitura o pregatesc cu dragoste sotului meu pe nume Florian, nepotelei mele Miruna si familiei.

 

INGREDIENTE

  • smantana (400 g)
  • zahar(400g)
  • faina(400g)
  • 4 oua
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cimpineana de la Ramona:

Se bat ouale si zaharul, zaharul vanilat pana ce se topesc. Adauga treptat putin cate putin restul ingredientelor amestecand. Toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt (sau ulei) si tapetata cu faina.

Aceasta prajitura poate fi facuta cu sau fara cacao.Se ia o parte din compozitie si se amesteca in prealabil cu 2 lingurite cacao ,apoi se toarna peste restul compozitiei in tava tapetata si se pune la cuptor.Va doresc pofta buuuna!
Acasta este o prajitura simpla,gustoasa si ieftina.

Se pune la cuptor aprox. 30 min.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cimpineana de la Ramona" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

cocutza_iordan 1

19.03.2011, 21:55

yam-yam,o voi incerca si eu

AnyCostescu 1

07.02.2013, 14:57

COMENTEAZA

Portia de lumina

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

12310 puncte

Rocsi

7860 puncte

Constelatialeu

5590 puncte

Adele

5390 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cum se toaca verdeturile
  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Trandafiri cu miere si scortisoara

de oanapl 5

Trandafiri cu...

ieri la 23:14

Tocanita de ciuperci

de oanapl 5

Tocanita de...

ieri la 23:10

Chiftele cu soia

de Rocsi 9

Chiftele cu soia

ieri la 20:32