Prajitura ciocolatoasa

de brunetica in Prajituri, 5 Dec 2011 | 5571 vizualizari

 

Aveam niste foi de napolitana in casa si am incercat sa fac o prajitura cu ciocolata si sa utilizez si foile si a iesit foarte delicioasa si foarte rapid de realizat.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 foi de napolitana
  • 200 g ciocolata fondanta
  • 50 g nutella
  • 50 g unt
  • 100 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ciocolatoasa:

Intr-o craticioara am rupt ciocolata in bucatele mai mici, am adaugat frisca lichida si untul . Am lasat la foc mic pana frisca a dat intr-un clocot, am dat la o parte si am amestecat bine pana am obtinut o crema densa si omogena.


Intr-o tava tapetata cu folie alimentara am asezat o foaie de napolitana, peste foaie am adaugat ciocolata, am asezat o alta foaie de napolitana si un strat de nutella si tot asa. Pe ultima foaie punem ciocolata.


Impaturim folia alimentara si dam tava cu prajitura la frigider pentru 1-2 ore.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ciocolatoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

mirela0911 1

14.12.2011, 22:10

La multi ani cu sanatate si bucurii!

brunetica 1

14.12.2011, 22:48

multumesc frumos Mirela

cocineraviajera 1

09.09.2012, 17:02

Ciocolataaaaa, hmmm...e pe gustul meu 100%

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Prajitura "Krem a la Krem"