Prajitura ciocolatoasa

de brunetica in Prajituri, 5 Dec 2011 | 6560 vizualizari

 

Aveam niste foi de napolitana in casa si am incercat sa fac o prajitura cu ciocolata si sa utilizez si foile si a iesit foarte delicioasa si foarte rapid de realizat.

 

INGREDIENTE

  • 3-4 foi de napolitana
  • 200 g ciocolata fondanta
  • 50 g nutella
  • 50 g unt
  • 100 ml frisca lichida
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura ciocolatoasa:

Intr-o craticioara am rupt ciocolata in bucatele mai mici, am adaugat frisca lichida si untul . Am lasat la foc mic pana frisca a dat intr-un clocot, am dat la o parte si am amestecat bine pana am obtinut o crema densa si omogena.


Intr-o tava tapetata cu folie alimentara am asezat o foaie de napolitana, peste foaie am adaugat ciocolata, am asezat o alta foaie de napolitana si un strat de nutella si tot asa. Pe ultima foaie punem ciocolata.


Impaturim folia alimentara si dam tava cu prajitura la frigider pentru 1-2 ore.


Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura ciocolatoasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (55)

mirela0911 1

14.12.2011, 22:10

La multi ani cu sanatate si bucurii!

brunetica 1

14.12.2011, 22:48

multumesc frumos Mirela

cocineraviajera 1

09.09.2012, 17:02

Ciocolataaaaa, hmmm...e pe gustul meu 100%

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rahela Velicu

10004 puncte

oanapl

7402 puncte

mihaelar63

6978 puncte

Rocsi

3878 puncte

Panacris

3449 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Petre Roman
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata, visine si nuca ~ Reteta cu nr. 450