Prajitura Coca-Cola

de jolygina in Prajituri, 17 Iun 2010 | 13164 vizualizari

 

foarte delicioasa si simplu de facut

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 4 oua intregi
  • 200g zahar
  • 12 linguri de Coca -Cola
  • 1 praf de copt
  • 200g faina
  • o lingura de cacao
  • Crema:
  • 400g lapte
  • 200g zahar
  • 4 linguri faina
  • 2 oua
  • un pachet margarina
  • 100 grame cocos
  • Glazura:
  • 150g zahar
  • 4 linguri apa
  • 2 linguri cacao
  • 50g margarina
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Coca-Cola:

Blat:


4 albusuri se bat spuma cu zaharul,se pun treptat cele 12 linguri de coca-cola, apoi se pun galbenusurile, praful de copt, lingura de cacao si faina/


Crema:


Cele 400ml de lapte se pun pe foc cu cele 200g de zahar dar numai jumatate din lapte se amesteca cu cele 4 linguri de faina si cu zaharul si cele 2 oua. Laptele fiert se pune peste ingredientele de mai sus si se pune iar la fiert cateva minute. Cand este rece crema se amesteca cu untul si nuca de cocos.


Blatul se taie in doua si se pune crema rezultata.


Glazura:


Se pune pe foc zaharul cu apa si cacaoa si la sfarsit margarina.


Poftiti la masa!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Coca-Cola" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

jolygina 1

04.09.2011, 17:50

ok

Toamna07 1

07.03.2013, 13:16

O cremosenie de praji.

Bya Ralu 1

07.03.2013, 23:10

arata delicios tare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Supa cu zdrente-"Provocarea GastroArt"

de abetina 3

ieri la 22:19

Spice de grau cu carnaciori si cascaval

de Ancutsa 5

ieri la 21:19

Tarte si rozete cu branza, ierburi si marar

de Ancutsa 5

ieri la 21:11

Aripioare lipicioase cu cartofi

ieri la 19:53

Chiftele de vara cu ierburi de gradina

de Ancutsa 5

ieri la 19:47

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu capsuni, frisca si iaurt