Prajitura cremoasa cu branza si capsuni Dukan

de Heracleea in Prajituri, 28 Mai 2013 | 17206 vizualizari

 

Iata surpriza mea pentru voi!!!! O prajitura pufoasa si racoritoare numai buna de impartit cu prietenii.

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 5-6 linguri indulcitor
  • esenta vanilie
  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • tarate de ovaz
  • 2 plicuri budinca de capsuni
  • 1 praf de sare
  • 1 plic praf de copt
  • Crema de branza:
  • 3 oua
  • 5-6 linguri indulcitor
  • esenta vanilie
  • 1 plic de budinca de vanilie
  • 450- 500 gr. de branza dulce
  • 150 gr.iaurt sau lapte batut
  • Decor:
  • 3 plicuri ceai
  • 2 plicuri tort gelee transparent
  • 1-2 linguri indulcitor
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cremoasa cu branza si capsuni Dukan:

Blat:


Separam ouale. Mixam galbenusurile cu indulcitor, esenta vanilie si sare pana ce amestecul creste putin. Turnam usor faina, budinca si praful de copt, dupa ce le-am amestecat in prealabil. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare apoi le incorporam usor peste amestecul de faina. Compozitia obtinuta o punem intr-o tava de yena sau neaderenta ori tapetata cu hartie de copt, la foc mediu pentru 20-25 de minute.


Crema:


Separam galbenusurile de albusuri. Mixam galbenusurile cu indulcitor si esenta de vanilie pana isi dubleaza volumul. Adaugam praful de budinca, branza si iaurtul. Albusurile batute tare se incorporeaza in compozitia de branza cu ajutorul unei spatule, cu miscari de sus in jos. Crema trebuie sa aiba volum, sa fie pufoasa. Scoatem blatul si turnam peste el crema de branza. Dam din nou la cuptor pentru 40 de minute, tot la foc mediu.


Decor:


Cand prajitura este gata o lasam sa se raceasca si apoi o decoram cu gel facut din ceai, indulcitor si pliculetele de tort gelee conform instructiunilor de pe plic.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cremoasa cu branza si capsuni Dukan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

bianca92 1

15.11.2013, 11:40

Krystyan Trendy 1

03.12.2013, 14:08

ce prajitura buna !

Xandrinne 1

20.05.2014, 06:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Prajitura saseasca cu branza dulce