Prajitura cu aluat fraged, bezea cu cocos si jeleu de visine

de Merisor in Prajituri, 2 Ian 2016 | 8027 vizualizari

COMENTARII (44)

Rocsi 1

02.01.2016, 19:26

Suna bine de tot!

Aurelia 07_07 1

02.01.2016, 19:32

O bunatate!

Bunica 1

02.01.2016, 20:39

Ce efect îi dă bezeaua cu cocos și vișine! O bunătate de prăjitură!La favorite cu ea!

Merisor 1

02.01.2016, 21:05

Multumesc, Buni! A fost preferata mea

Merisor 1

02.01.2016, 21:05

Multumesc tuturor!

Zamfira 1

02.01.2016, 21:08

Ce avem noi aici? Iar a venit Meri cu un desert bomba, c bunatate ai facut, bezea si visine....e super combinatia. Trec pe la tine, musai sa o gust!!!! Felicitari!!!

Merisor 1

02.01.2016, 21:32

Meli, cam tarziu Nu mai am din asta, dar am altele. Asa ca poti sa vii

MotanLaOale 1

03.01.2016, 13:29

buna buna

Merisor 1

04.01.2016, 13:53

laura_n 1

04.01.2016, 14:15

Moaaa, ce grozava!

Panacris 1

04.01.2016, 14:18

Andra_Constantinescu 1

04.01.2016, 19:53

Tare buna cu siguranta!

Merisor 1

04.01.2016, 20:04

Multzu, fetele!

Xandrinne 1

05.01.2016, 08:56

Catalina L 1

06.01.2016, 15:40

imi cer scuze n-o vazusem, este intr-adevar f buna , excelenta

Merisor 1

06.01.2016, 16:18

mihaelar63 1

11.01.2016, 12:47

Bine mai arata

dantes 1

31.01.2016, 05:58

Delicioasa!

Valclaudia 1

31.01.2016, 15:39

excelenta prajitura!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu aluat fraged, mere si bezea