Prajitura cu aluat razuit

de Lau in Dulciuri, 2 Ian 2017 | 745 vizualizari

 

Bunatati pentru colindatori

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet unt
  • 500 g faina
  • 1 praf de copt
  • 7 linguri zahar
  • 2 linguri ulei
  • 100 ml apa minerala
  • 250 g capsuni
  • zeama si coaja de la 1/2lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu aluat razuit:

Untul la temperatura camerei se mixeaza cu zaharul pana se obine o crema spumoasa, adaugam faina amestecata cu praful de copt, coaja de lamaie.


Incepem sa amestecam, adaugand treptat apa, pana rezulta un aluat omogen, la final, adaugam uleiul si mai framantam putin.


Din aluat oprim cat o portocala pe care o vom mai framanta cu putina faina si dam la congelator 10 minute.


Restul de aluat il intindem in tava, adaugam fructele, stropim cu zeama de lamaie si deasupra radem aluatul din congelator, prin razatoarea cu ochiuri mari.


Dam la cuptorul incalzit cca. 35 min, pana se rumeste putin.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu aluat razuit" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

4.5L DuraCeramic Manual

- 15 %
599.99 lei
509.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Rahela Velicu 1

03.01.2017, 22:51

Lau 1

04.01.2017, 14:41

kytz 1

09.01.2017, 17:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
PRAJITURA CU CREMA DE VANILIE SI BEZEA